RODOSLOV ŽUGIĆA

BLOG RODOSLOVA ŽUGIĆA

PISMA BUDIMIRA ŽUGIĆA

zugic | 16 Avgust, 2011 08:12

        ПРВО ПИСМО

         Рођаче,  ја знам за подвиге једног Жугица за време проклетог рата у Босни у којем није нико победио осим ратних профитера и лопова, који се и дан данас боје… Нажалот нећу да именујем тог часног Жугица из поштовања свим жртвама босанског рата и муслиманског и србског народа који су били предмет вођења рата несавесних председника од којих ниједан  није погинуо у рату од пушке, него умиру природном смрцу. Надам се да це отићи у пакао, наш и муслимански председник који су гурнули народ у крвопролиће и завили мајке у црно!
        Него хоћу да казем да је тај Жугић један од најистакнутијих војника РС. Више пута је рањаван и има велико поштовање међу поштенијим Србима у РС, а боје га се сви лопови и хоштаплери де год га виде, а он је душа од човека. Не воли неправду, увек је бранио нејач и сиротињу.
         Закључак је да у њему тече крв правог Жугића!
         С поштовањем осталим Жугицима свима нама је рођак!

       Будимир, 30 септембра 2009. године у 03:45


      НАПОМЕНА: Контакрирајући Здравка Жугића из  Милића, досао сам до сазнања да би тај нас подвижник био Рајко Жугић, који живи у Новом Саду.
Молио бих гад а се јави, или оне који нешта знају о њему да ми доставе податке.


          ДРУГО ПИСМО

     Ово је писмо Будимира Жугиц, родом из Милића РС. Тренутно живим у Шапцу. Избегли смо за време рата. Имам два старија брата, Горан и Зоран и сестру млађу Мира Жугиц од оца Пере. Његова браћа Милован, Живорад и сестре Сава, Јеленка, Невенка и Винка, Девојацко Жугић. Мој деда се звао Будимир, а његов брат Милан Жугић. Прадеда се звао Петар Жугиц. Могу да исписем имена деце од чица мојих ако ће то помоћи у прављену породичниг стабла Жугића.
      Одговорно тврдим да смо једна међу најплеменитијих фамилија и једна међу постенијим фамилијама!
       С постовањем браћо и сестре поздрављам све Жугиће!

        Будимир, 17 септемвра 2009. године у 04:45


Komentari

New search engine.

JamesAtora | 09/09/2020, 09:10

New search engine. - 1000 000$
Stocks funds fluctuate even more in value, so however the riskiest; but have high profit potential (growth). Once you've done that, you can pretty much decide what to invest in yourself.
New search engine. - 1000 000
Many investors think when they first a few that need to invest almost all of their reduction. This isn't only unnecessarily true but will also be very dangerous, if rather than have a trading system maybe disciple to follow it. Because you could easily wipe from the whole account if the carpeting have an investing system secured.

erectile pills that work

WilsonJal | 21/01/2021, 19:28

chloroquina
raoult coronavirus
erectile disorder vs erectile dysfunction
erectile pain after peyronie s surgery
hydroxychloroquine drug
side effects for hydroxychloroquine
buy erectile dysfunction meds online
plaquenil wiki
dragon erection
buy tadalafil us
zithromax usage
zithromax online no prescription

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb